AFAS als basis voor Payroll Analytics

Hier kun je het webinar "AFAS als basis voor Payroll Analytics" in zijn geheel terugkijken.

Wil je meer informatie? Klik dan hier om alvast de brochure te downloaden met de informatie uit het webinar inclusief screenshots van de dashboards.

Ontdek onze Payroll Analytics oplossing!

Weet jij waar al jouw salarisgerelateerde kosten naar toe gaan?  Heb je helder hoeveel het verzuim in jouw organisatie dagelijks kost? Inzicht hebben in alle salarisgerelateerde kosten van je organisatie is, zeker in deze tijden, uitermate belangrijk en kan een cruciale strategische rol spelen voor je organisatie. Met Payroll Analytics krijg je dit met één druk op de knop in beeld.

Wij weten hoe én wat je kunt inrichten om grip te krijgen op je totale werkgeverskosten, gebruikmakend van een solide AFAS HRM/Payroll basis. In deze brochure nemen we je mee op reis via veel voorkomende problemen binnen organisaties, geven we voorbeeld van dashboards, laten we je zien wat dit oplevert en wat onze aanpak hierin is.

Zo helpen we je eenvoudig op weg met het verkrijgen van de noodzakelijke inzichten, het bepalen van de juiste actiemogelijkheden en het monitoren van de effecten van deze acties voor jouw organisatie. De resultaten blijven niet alleen beperkt tot de interne salarisprocessen, maar verspreiden zich door de organisatie waar ze van strategische waarde zijn.

Kantoor Roermond
Westhoven 7
6042 NV Roermond
(+31) 475 - 389 150
info@en-delta.nl

Kantoor Roermond
Westhoven 7
6042 NV Roermond
(+31) 475 - 389 150
info@en-delta.nl